Rakennus- ja maanrakennusalalla, kun puhutaan voimasta, tarkkuudesta ja tehokkuudesta, oikeanlaisen kaluston merkitys on kiistaton. Hiljattain Dipart Entreprenad Oy osoitti kiinnostusta Simex asfalttijyrsimen demoesitykseen, mikä johti innostavaan päivään täynnä uusia kokemuksia ja oivalluksia.

SIMEX PLB450 asfalttijyrsin asennettuna Volvo EWR150E kaivinkoneeseen työmaalla.

Kokenut huoltoteknikkomme, Per Svalby, kävi Dipart Entreprenadin työmaalla Södermalmissa, Tukholmassa, suorittamassa asennuksen. Jyrsin ei ainoastaan kiinnitetty heidän Volvo EWR150E kaivinkoneeseensa, vaan Per suoritti myös paine- ja virtausmittauksia varmistaakseen optimaalisen yhteensopivuuden asfalttijyrsimen hydrauliikkatarpeiden kanssa.

Tarkasti jyrsitty asfaltti kaivonkannen vieressä, valmistautuminen uudelleenasfaltoinnille.

Demoesityksen painopiste oli näyttää jyrsimen kyvyt ja potentiaali – jotain, mikä konkreettisesti havainnollistettiin, kun jyrsin tarkasti jyrsi tiensä kaivonrenkaan tasalle.

Asfalttijyrsimen jättämä siisti jyrsintäura, jossa näkyvät murskatut asfalttimassat kierrätystä varten.

Simex PLB450:n jättämä jyrsintäura ei ole ainoastaan visuaalisesti miellyttävä; se tarjoaa myös erinomaisen tarttuvuuden uudelle asfaltille. Lisäksi jyrsityt massat voidaan hyödyntää uudelleen täytemaana – kestävyysetu, joka on merkittävä.

Dipart Entreprenadin tiimi seisoo ylpeänä Simex-asfalttijyrsimensä kanssa.

Demoesityksen jälkeen Dipart harkitsee nyt oman asfalttijyrsimen hankkimista. Joten, ehkä näemme pian Simex PLB450:n tulevan pysyväksi osaksi Dipart Entreprenadin kasvavaa kalustoa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *